Barbie 3-v-1 Super Adventure Camper z dodatki

Kjer se uresničijo počitniške sanje

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Barbie Food Truck
Komplet za oblikovanje konjev Barbie
Barbie penasta kopel, igralni komplet z lutko (blond)
Opis

Ta obsežen komplet za igranje zagotavlja ure zabave na kampiranju. Barbie in njeni prijatelji komaj čakajo, da se odpravijo na izlet s svojim avtodomom. Da bi bil mobilen tudi na neravnem terenu, se lahko avtodom v samo nekaj preprostih korakih spremeni v eleganten pick-up s štirimi sedeži. Čoln, skrit pod pick-upom, omogoča razburljive ribolovne izlete po jezeru.

Takoj, ko avtodom prispe na cilj, ga lahko odprete in raziščete njegove številne odlične funkcije: medtem ko se Barbie osvežuje v popolnoma opremljeni kopalnici, lahko njeni prijatelji pripravijo večerjo v kuhinji na prostem. Majhen taborni ogenj pričara posebno vzdušje in vabi k skupnemu oddihu. Po pustolovskem dnevu v naravi se Barbie in njeni prijatelji povzpnejo na streho, od koder lahko uživajo v osupljivem pogledu na utripajoče zvezdno nebo. Kako lepo potovanje!

Obsežen pustolovski avtodom 3-v-1 obljublja pestro zabavo na temo potovanj in narave. Po igranju lahko vse dodatke pospravite v zložen avtodom, tako da lahko komplet pospravite in tako prihranite prostor.

  • Prostor za štiri punčke
  • Veliko raznolikih podrobnosti
  • S skupno 60 dodatki
  • Popolnoma opremljen z bazenom, podstrešno posteljo, kuhinjo in kopalnico
  • Avtodom s pick-upom in čolnom
Blagovna znamka: Barbie
Priporočena starost do: 10 let
Videji o izdelku:

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Barbie 3-v-1 Super Adventure Camper z dodatki