Ali potrebujete dodatno pomoč?

Kontaktirajte nas!

Tukaj lahko najdete vse informacije in možnosti glede kontaktiranja.

Pozor: servis NI na voljo ob koncu tedna in praznikih v Avstriji.

Ali imate pripombi oziroma ideje glede naših spletnih strani?

Cenimo vse pripombe in predloge glede naših storitev, izbire izdelkov in izgleda naših trgovin. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam . Veselimo se vaših povratnih informacij!

Kje lahko najdem Playpolis trgovino v svoji bližini?

Na žalost je trgovina Playpolis samo spletna trgovina. Na spletu nas najdete vedno in vsepovsod.

Ali lahko kot trgovina z malprodajo pri vas nakupujem ceneje?

Žal to ni mogoče. Naše izdelke prodajamo le končnim potrošnikom in temu primerno nimamo urejenih veleprodajnih cenikov.

Izdelek je v drugi trgovini bolj ugoden.

Prosimo obrnite se na našo službo za pomoč strankam. Vnesite vir, številko izdelka in povezavo do druge trgovine, ter ceno in povezavo do naše trgovine in zadevo bomo preverili.

Vprašanja in odgovori

Direktno na naši spletni strani lahko postavite vprašanja glede določenega izdelka v spletni trgovini ali odgovorite na vprašanja drugih strank. Če želite postaviti vprašanje, morate biti prijavljeni na naši spletni strani. Pri pisanju vprašanja ali odgovora vas prosimo, da upoštevate naslednje smernice:

  • Ko postavljate vprašanja ali odgovarjate na vprašanja, se osredotočite izključno na izdelek in vaše dejanske izkušnje z njo
  • Vprašanje ali odgovor se naj ne nanaša na našo službo za stranke, kot tudi na naročanje ali pošiljanje. Če imate vprašanja o nakupu ali komentarjih v naši trgovini, se obrnite na našo službo za stranke.
  • Navedite posebne podrobnosti. Tako se lahko lažje odzovemo na vprašanje in odgovor postane bolj uporaben.
  • Upoštevajte, da je namen pogosto zastavljenih vprašanj odgovoriti na določena vprašanja v zvezi z izdelkom ali podpirati druge, ki razmišljajo o nakupu tega izdelka.

Pridržujemo si pravico do izbrisa ali blokiranja vprašanja ali odgovora.

Če nam želite posredovati povratne informacije o izbiri izdelka, cenah, obdelavi naročil ali njihovi dobavi, pa tudi za druga vprašanja o storitvah za stranke, vas prosimo, da to ne vnašate v naš sistem FAQ. Predstavniki naših storitev za stranke teh zahtev tako ne vidijo teh zahtev in se ne morejo takoj odzvati. Obrnite se neposredno na našo službo za stranke.