LEGO City - 60244 Transport policijskega helikopterja

Kul policijska akcija

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

City - 60392 Pregon avtomobila s policijskim motorjem
LEGO City - 60275 Policijski helikopter

Opis

S tem odličnim akcijskim kompletom lahko mali ljubitelji od 5. leta starosti poustvarijo dogodivščine iz televizijske serije in pomagajo policistu Rookyju Partnurju, da ponovno ujame prevaranta Frankieja Lupellija. Celovit komplet s policijskim helikopterjem, transporterjem s prikolico, motorjem, štirikolesnikom in drugimi dodatki. Popoln vrhunec: zahvaljujoč vlečnemu traku lahko helikopter res leti! Akcijska zabava z realističnimi detajli – za ljubitelje TV serije LEGO® City Adventure!

Vsebina: 317 delov

  • Leteči policijski helikopter z vlečnim trakom (dimenzije: 6 x 19 x 12 cm)
  • Transporter s prikolico s podrobno voznikovo kabino, računalnikom, mobilno zaporniško celico in pregradami (dimenzije: 9 x 39 x 6 cm)
  • Motorno kolo in štirikolesnik
  • 4 mini figure (Rooky Partnur, Frankie Lupelli, policist, lopov)
  • Otrokom prijazna navodila za samostojno sestavljanje

Policijski kompleti LEGO® City vključujejo realistične zgradbe, kul vozila in zabavne like, ki navdihujejo ustvarjalno igro, krepijo samozavest in izboljšujejo spretnost.

Opomba: Interaktivna navodila za gradnjo (Instructions PLUS) s funkcijami povečave, vrtenja in pogleda so na voljo tudi v brezplačni aplikaciji LEGO® Building Instructions App za pametne telefone in tablice. To naredi sestavljanje res enostavno.

Blagovna znamka: LEGO
Tematski svet: Policija
Za koga?: Vrtčevski otroci, Osnovnošolci, Najstniki
Starost od: 5 let
Lego tematski svet: Lego City
Material: Plastika
Opozorila: POZOR: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče pogoltniti.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek LEGO City - 60244 Transport policijskega helikopterja