LEGO igrače

Barvne kocke za neomejene možnosti

Nakupovanje po kategorijah

LEGO: 136 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Te revolucionarne kocke so že osvojile ves svet in zdaj si brez njih ne moremo predstavljati otroške sobe. LEGO ni zaman ena izmed najbolj priljubljenih igrač vseh časov, saj vedno navdihuje nove dogodivščine, razburljive gradbene projekte in ustvarjalno igranje vlog.

Igranje s kockami LEGO daje prosto pot domišljiji in spodbuja razmišljanje, usmerjeno k iskanju rešitev. Na ta način je mogoče zgraditi edinstvene sanjske svetove, ki jih je mogoče vedno znova spreminjati in dopolnjevati po razpoloženju.

Raznolik gradbeni užitek
Zahvaljujoč večplastni izbiri lahko celo majhni mojstri od 18 mesecev začnejo svoje prve projekte z izjemno velikimi kockami DUPLO®. Ustvarjalni otroci, ki želijo združiti domiselno gradnjo s pestrimi igrami vlog, bodo zagotovo našli tisto, kar iščejo v LEGO® City, LEGO® Friends ali LEGO® NINJAGO®. V zadnjih letih so bile uspešne licenčne linije za Harry Potter™, Star Wars™ in Marvel razširjene, tako da vključujejo še posebej podrobne komplete, zaradi katerih srca vseh oboževalcev utripajo hitreje.

Tudi odrasli so dobrodošli
LEGO otrokom ponuja več kot ustvarjalne priložnosti za igro, saj je veliko odraslih še vedno del vedno večje baze oboževalcev. LEGO® Technic ponuja vznemirljive izzive za ljubitelje hitrih športnih avtomobilov, LEGO® Art pa navdihuje z ekskluzivnimi umetniškimi slikami znanih zvezdnic in starlet, ki pritegnejo pozornost vseh v vsaki dnevni sobi. Raznolik svet LEGO® Architecture privabi nasmeh na obraze vseh popotnikov s podrobnimi modeli najbolj znanih zgradb in znamenitosti.