tonies Tonie avdio figura - Der kleine Hui Buh - Schatzjagd im Museum/Magische Meisterschaft (V NEMŠČINI)

Srhljiva zabava za vaš Toniebox

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Mali duh Hui Buh doživlja vznemirljive dogodivščine in vabi otroke od tretjega leta starosti, da ga spremljajo. Zabava s strašljivimi in zabavnimi prigodami se lahko začne.

Schatzjagd im Museum: Hui Buh mora rešiti zahtevno nalogo za svojega učitelja, netopirja Frederika: preganjati mora živi predmet. Medtem mala čarovnica Hedda Hex spozna žalostno Pauline.

Magische Meisterschaft: Ne ustrašite se! Druga zgodba se začne z velikim vpitjem! Hui Buh mora najti svoj lastni strašljivi duh. Hedda Hex pa se sooča s povsem drugačno, težko nalogo. Na tem posnetku ugotovite, kaj ima s tem opraviti mala Lilly.

Poleg avdio figure so priloženi tudi ustrezna knjižica in navodila za uporabo.

Zvočne zgodbe, glasba in znanje: Z ljubeznijo oblikovane zvočne figurice Tonie so prav tako čudovite igrače, ki jih je mogoče zbirati.

Tonie načelo je zelo preprosto: postavite Tonie figuro na Tonie Box in zabava s poslušanjem se lahko začne. To je tako enostavno, da lahko že najmlajši otroci prepoznajo svoje najljubše zgodbe in ustvarijo svoj program poslušanja.

Zvok in navodila so v nemškem jeziku.

Blagovna znamka: tonies
Dodatne informacije

Avtorja: Simone Veenstra & Ulrike Rogler

Pripovedovalci: Marius Clarén, Stefan Krause, Cathlen Gawlich, Bert Franzke in mnogi drugi

Trajanje: cca 69 minut

Priporočena starost: od 3 let

Jezik: nemščina

Tehnične zahteve za uporabo Tonieboxa

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek tonies Tonie avdio figura - Der kleine Hui Buh - Schatzjagd im Museum/Magische Meisterschaft (V NEMŠČINI)

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Tonie avdio figura - Der kleine Hui Buh - Schatzjagd im Museum/Magische Meisterschaft (V NEMŠČINI)" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder