tonies Tonie avdio figura - Der Kleine Wassermann

Nesmrtna klasika Otfrieda Preusslerja

Opis

Potopite se v vznemirljive dogodivščine globoko v jezeru. Ker tukaj živi mali vodni duh - očarljiv tip z zelenimi lasmi, rdečo kapo in hlačami iz ribjih lusk. Na neki točki mu pisani podvodni svet ni več dovolj in končno si želi na kopno – tako se začne čudovito popotovanje Otfrieda Preusslerja, ki že desetletja razveseljuje otroke.

Poleg avdio figure so priloženi tudi ustrezna knjižica in navodila za uporabo.

Zvočne zgodbe, glasba in znanje: z ljubeznijo oblikovane zvočne figurice Tonie so prav tako čudovite igrače, ki jih je mogoče zbirati.

Tonie načelo je zelo preprosto: postavite Tonie figuro na Tonie Box in zabava s poslušanjem se lahko začne. To je tako enostavno, da lahko že najmlajši otroci prepoznajo svoje najljubše zgodbe in ustvarijo svoj program poslušanja.

Zvok in navodila so v nemškem jeziku.

Blagovna znamka: tonies
Za koga?: Vrtčevski otroci, Osnovnošolci
Priporočena starost od: 5 let
Opozorila: POZOR: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče pogoltniti., Potreben je WiFi z internetno povezavo in Toniebox
Lastnosti: Vključno s knjižico in navodili za uporabo
Jezik pesmi, petja, pripovedovanja: Nemščina
Dodatne informacije

Avtor: Otfried Preussler

Govorci: Laura Maire, Johanna Burg, Heinrich Schafmeister, Wolfgang Hess, Sona MacDonald, Wolfgang Spier, Ralf Wolter, Leon Stille, Lukas Schreiber, Luca Kämmer, Ernst August Schepmann, Götz Argus, Elisabeth Scherer

Trajanje: cca 112 minut

Priporočena starost: od 5 let

Jezik: nemščina

Tehnične zahteve za uporabo Tonieboxa

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek tonies Tonie avdio figura - Der Kleine Wassermann