Djeco - Kreativne igrače za otroke

Lesene igrače, sestavljanke in otroške igre najvišje kakovosti

Nakupovanje po kategorijah

Djeco: 138 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Francosko družinsko podjetje Djeco razvija ljubeče oblikovane otroške igrače, ki zagotavljajo, da ne bo dolgčas. Posebej umetniške ilustracije in svetle barve vzbujajo radovednost najmlajših. Tako lahko vse natančno pregledajo, se dotaknejo in preizkusijo.

Da bi lahko otroci v igračah v celoti uživali, je velik pomen pripisan otrokom prijazni zasnovi in dostopnosti. Vsak element igrače za gibalne dejavnosti mora biti na primer enostaven za prijemanje v majhnih rokah. Da starši in otroci ne bi bili razočarani, so poskrbeli, da so vsa navodila za igre razumljiva in napisana v več jezikih.

Poseben poudarek so ustvarjalne sestavljanke s fantastičnimi motivi. Zanimive informativne knjižice, zabavne iskalne vrstice in deli, ki sledijo silhueti, okrepijo igralno izkušnjo.

Djeco se osredotoča na uporabo trajnostnih materialov. Igrače iz lesa in kartona so obdelane po visokem standardu, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Tako lahko otroci v svojih igračah uživajo več let.

Oblikovalci, ilustratorji, grafiki, umetniki ali izumitelji - ekipa podjetja Djeco ima vedno glavo v oblakih in tam išče inovativne ideje.