Ravensburger igre

Očarljivi večeri igre za mlade in stare

Nakupovanje po kategorijah

Ravensburger: 452 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Tradicionalna blagovna znamka Ravensburger že generacije navdušuje družine po vsem svetu s svojimi edinstvenimi družabnimi igrami. Ljubeče oblikovani izdelki niso le zabavna zabava, temveč zagotavljajo večplastne dogodivščine, polne navdušenja z vašimi najdražjimi.

Poleg številnih znanih družabnih iger in iger s kartami – od katerih mnoge že veljajo za klasike – Ravensberger pripisuje velik pomen inovativnosti, zato blagovna znamka redno navdušuje mlade in stare z novimi idejami iger. Raznolike sestavljanke in 3D sestavljanke nenehno postavljajo nove izzive, tudi za profesionalce. Ustvarjalni raziskovalci lahko preizkušajo svojo domišljijo s fascinantnimi kompleti GraviTrax in oblikujejo po svojem okusu. Starosti primerni rokodelski kompleti ponujajo tudi začetnikom odličen uvod v svet pletenja, tkanja in šivanja. Ravensburger s tiptoi ponuja tudi odličnega spremljevalca na področju igrivega učenja, ki otrokom iz vrtcev in osnovnošolcev omogoča popolno samostojno delo preko starosti primernih vsebin, kadarkoli in kjerkoli.

Vsi izdelki so razviti z veliko mero detajlov in skrbno obdelani, tako da bodo v otroških in dnevnih sobah poskrbeli za veselje še leta.