Izobraževalne igre in igre za disleksijo Piepmatz und Grünschnabel

Piepmatz und Grünschnabel: 6 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Učenje ne mora biti vedno le suhoparno in dolgočasno. Igre so aktiven, domiseln in vsestranski medij ter najboljši pristop k učenju. Med igro lahko otroci v varnem okolju preizkušajo svoje sposobnosti in odkrivajo svoje resnične potenciale.

Visokokakovostne izdelke podjetja Piepmatz und Grünschnabel so razvili strokovnjaki, preizkusili pa so jih otroci. So odličen način za utrjevanje učenja nemščine in matematike. Otroci z LRS, disleksijo ali aritmetičnimi motnjami imajo od zabavne in prijetne učne izkušnje še posebej veliko koristi.

Piepmatz und Grünschnabel podpira kampanja za šolske knjige avstrijskega Zveznega ministrstva za izobraževanje in raziskave (BMBF). Številne igre so že prejele pomembne nagrade (nagrada za kakovost pri disleksiji, pečat "spiel gut").

To strokovno družinsko podjetje iz Avstrije je bilo ustanovljeno leta 2012. Vodja in srce podjetja je terapevtka, trenerka in rekreativna pedagoginja Beate Wuggenig. Njihovo poslanstvo je: V nadaljevanju razvijati vznemirljive igre, ki omogočajo enostavno, prijetno in učinkovito učenje.