tonies Tonie avdio figura - Maulwurf - Wer hat mir auf den Kopf gemacht? (V NEMŠČINI)

Klasika med otroškimi zgodbami

€ 16,99

(vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 k.

Razprodano

Lastnosti in prednosti

  • duhovito in izjemno
  • vsebuje 2 zgodbi
  • trajanje: približno 72 minut
  • v nemškem jeziku

Št. izd.: MUE-BOX-01-0122, Vsebina: 1 kos, EAN: 4251192104397

Opis

Mali krtek je jezen! Po napornem manevru kopanja se končno izkoplje na površje – le da bi ga nekdo predrzno udaril po glavi! Kipeč od jeze se odpravi iskat krivca in naleti na najrazličnejše živali, ki mu vse znajo dokazati svojo nedolžnost. Na koncu pa krt dobi dragocen namig od muh, ki so navsezadnje specialisti na tem področju, in se lahko maščuje mesarskemu psu Hansu-Heinerichu.

V nadaljevanju zgodbe mladi poslušalci izvedo, kako se nadaljuje spor med krtom in Hans-Heinerichom. Nenavadna otroška zgodba, ki je danes že ena klasik in vedno znova nasmeji!

Avtor: Werner Holzwarth
Govorci: Martin Seifert, Ben Becker, Christiane Schneider/Kathrin Hildebrand, Lorenz Wieland, Christin MArquitan, Udo Kroschwald, Bernd Kohlhepp, Ines Füldner, Gitte Müller, Bernd Stempel in mnogi drugi

Vrsta izdelka: zvočne knjige in glasba
Blagovna znamka: tonies
Priporočena starost od: 4 leta
Jezik: nemščina
Čas igranja: 60 - 90 minut
Opozorila: POZOR: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče pogoltniti.
Lastnosti - igrače: vključuje knjižico in navodila za uporabo, Zahtevana sta WLAN z internetno povezavo in Toniebox., Zahtevana sta WLAN z internetno povezavo in račun Toniecloud.
Žanr glasbe: avdio knjiga
Princip Tonie
Tehnične zahteve za uporabo Tonieboxa

Vprašanja in odgovori na temo Tonie avdio figura - Maulwurf - Wer hat mir auf den Kopf gemacht? (V NEMŠČINI)

Pridobite konkretne odgovore kupcev, ki so kupili ta izdelek.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek tonies Tonie avdio figura - Maulwurf - Wer hat mir auf den Kopf gemacht? (V NEMŠČINI)

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Tonie avdio figura - Maulwurf - Wer hat mir auf den Kopf gemacht? (V NEMŠČINI)" so naročili tudi: